foto

Jayson Kane

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 The Last Producer
1997 Suverén
1993 Caged Fury
1992 Chaplin
1990 Formule život
1985 Dům
Stitches
1972 Konečná stanice: Peklo
1971 Gumshoe

TV seriály

1993 To je vražda, napsala (TV seriál)
Láska a nenávist v Cabot Cove (S10E08)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1991 Dangerous Women (TV seriál)
Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
A Walk on the Dark Side (S02E02)
1990 Zorro (TV seriál)
1989 The Golden Girls (TV seriál)
Not Another Monday (S05E07)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky