foto

Magdalena Kuta

  • nar. 27.5.1957 (63 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eastern
2017 Amok
2016 Historia Roja
2014 Mezi námi dobrý
Mur
2013 Był sobie dzieciak
2011 Lynč
2010 Made in Polsko
2001 Ticho
2000 Enduro Bojz
1997 Pułapka

TV seriály

2020 Temné lesy (TV seriál)
Nic nevíš (E03)
Żywioły Saszy - Ogień (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2018 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Cytryny (S20E06)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie zostawię cię (S04E12)
Kim jesteś? (S04E09)
2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Sława za wszelką cenę (S08E06)
Ranczo (TV seriál)
Cuda, cuda ogłaszają (S10E13)
Ochotnicza straż kobiet (S10E12)
Polityczny zombie (S10E08)
další epizody (9)
2015 Ranczo (TV seriál)
Złoty róg (S09E13)
Brzytwa dla tonącego (S09E11)
Zamrożony kapitał (S09E10)
další epizody (11)
2014 Lekarze (TV seriál)
W zgodzie ze sobą (S04E12)
Czas honoru (TV seriál)
Modlitwa o życie (S07E05)
Kamień na kamieniu (S07E04)
Hotel Victoria (S07E03)
další epizody (4)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Gorące rytmy (S11E09)
Ranczo (TV seriál)
Wielkie otwarcie (S08E13)
Nie rzucaj ziemi, skąd twój ród (S08E12)
Jedźmy, nikt nie woła (S08E11)
další epizody (12)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Dmuchać na zimne (S16E25)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
Głęboka woda (TV seriál)
Piętno (S02E07)
Ranczo (TV seriál)
Droga przez stos (S07E13)
Trudne powroty (S07E12)
Czas konspiry (S07E11)
další epizody (6)
2012 Czas honoru (TV seriál)
To ja cię znalazłem (S05E11)
Wróg czy sojusznik (S05E10)
Major Zwonariew (S05E09)
další epizody (5)
Ranczo (TV seriál)
Poród amatorski (S06E13)
Przywódce (S06E12)
Tchnienie Las Vegas (S06E11)
další epizody (10)
2011 Usta usta (TV seriál)
Episode 9 (S03E09)
Ranczo (TV seriál)
Pakt z czartem (S05E13)
Nad Solejuków i Wargaczów domem (S05E12)
Przewroty kopernikańskie (S05E11)
další epizody (10)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Czas honoru (TV seriál)
Bracia (S03E07)
Plan Abwehry (S03E02)
Kolega z Rochester (S03E01)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Przerwana depesza (S02E11)
Strzały na Pawiaku (S02E09)
Grupa Rainera (S02E08)
další epizody (9)
Ranczo (TV seriál)
Zemsta i wybaczenie (S04E13)
Fałszerze uczuć (S04E12)
Kontratak (S04E11)
další epizody (10)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
další epizody (11)
Ranczo (TV seriál)
Szczęśliwe rozwiązanie (S03E13)
Złoty deszcz (S03E12)
Zrozumieć kobietę (S03E11)
další epizody (12)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Nie wciskaj mi PIT-u (E48)
Ranczo (TV seriál)
Zgoda po polsku (S02E13)
Do dobrego lepiej przymusić (S02E10)
Honor parafii (S02E04)
další epizody (4)
2006 Ranczo (TV seriál)
Honor gminy (S01E12)
U fryzjera (TV seriál)
Mój facet (E10)
Bora Bora (E09)
Maskotka (E08)
další epizody (6)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Magda M. (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
Narodzone szczęście (S03E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky