foto

Magdalena Kuta

  • nar. 27.5.1957 (62 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Amok
2016 Historia Roja
2014 Mezi námi dobrý
Mur
2013 Był sobie dzieciak
2011 Lynč
2010 Made in Polsko
2001 Ticho
2000 Enduro Bojz

TV seriály

2018 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie zostawię cię (S04E12)
Kim jesteś? (S04E09)
2014 Lekarze (TV seriál)
W zgodzie ze sobą (S04E12)
Czas honoru (TV seriál)
Modlitwa o życie (S07E05)
Kamień na kamieniu (S07E04)
Hotel Victoria (S07E03)
další epizody (4)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
Głęboka woda (TV seriál)
Piętno (S02E07)
2012 Czas honoru (TV seriál)
To ja cię znalazłem (S05E11)
Wróg czy sojusznik (S05E10)
Major Zwonariew (S05E09)
další epizody (5)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Bracia (S03E07)
Plan Abwehry (S03E02)
Kolega z Rochester (S03E01)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Przerwana depesza (S02E11)
Strzały na Pawiaku (S02E09)
Grupa Rainera (S02E08)
další epizody (9)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace