foto

Magdalena Kuta

  • nar. 27.5.1957 (62 let)
    Warszawa, Polsko

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eastern
2017 Amok
2016 Historia Roja
2014 Mezi námi dobrý
Mur
2013 Był sobie dzieciak
2011 Lynč
2010 Made in Polsko
2001 Ticho
2000 Enduro Bojz

TV seriály

2018 Pod powierzchnią (TV seriál)

Galerie (9)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace