foto

Robert Iscove

  • nar. 4.7.1947 (70 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Surprised by Love (TV film)
2012 Světluškou na 90 dní (TV film)
Whiskey Business (TV film)
2011 To the Mat (TV film)
2010 Letos nepeču (TV film)
2009 Láska a tanec
Spectacular! (TV film)
2006 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes' (TV film)
Ten Commandments: The Musical, The (divadelní záznam)
2005 Three Wise Guys (TV film)
2003 Láska mezi superstar
2002 Žhářka 2 (TV film)
2000 Boys and Girls
1999 Taková normální holka
1997 Popelka (TV film)
Smrtelný experiment (TV film)
1996 Dark Angel (TV film)
1995 Buď on nebo my (TV film)
1994 Detektiv Janek: Dům smrti (TV film)
Detektiv Janek: Utajené vzpomínky (TV film)
Without Warning (TV film)
Zrazené děti (TV film)
1993 Vražda na Rio Grande (TV film)
Vraždící posedlost (TV film)
Zemětřesení na dálnici 880 (TV film)
1992 Detektiv Janek: Vraždy na trati č. 9 (TV film)
Temná minulost (TV film)
1991 Operace Žralok (TV film)
1990 Detektiv Janek: Vražda v černobílém (TV film)
Falešná idyla (TV film)
Flash (TV film)
1987 Incredible Ida Early, The (TV film)
The Prodigious Mr. Hickey (TV film)
1985 Láska a podvody (TV film)
1983 Chautauqua Girl (TV film)

TV seriály

1996 Profit (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Faktor Ikarus (S02E14)
1988 High Mountain Rangers (TV seriál)
My Secret Identity (TV seriál)
Probe (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 The Lawrenceville Stories (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1978 Mary (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace