foto

Chris Jacobs

  • nar. 30.1.1970 (48 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Hlava nehlava (TV film)
Pokoj vášně
2003 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu (TV film)
2002 Pořádný kšeft
2001 Runners
1999 Angels, Baby!
Michael Jordan: An American Hero (TV film)
1997 Party Crashers, The
1996 Eikó no kjóki
1995 V poslední chvíli

TV seriály

2011 Manžel k pohledání (TV seriál)
2007 Side Order of Life (TV seriál)
2000 Bette (TV seriál)
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)

TV pořady

2015 Long Lost Family (TV pořad) - mod.
2012 Home & Family (TV pořad)
2004 Opravna vraků (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace