foto

Tara Samuel

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 One Winter Proposal (TV film)
2016 Wild Prairie Rose
2014 Tiger Orange
Way Down in Chinatown
2010 Nenasytný parazit
2007 Third Eye, The
2001 Harvard Man
1999 Vražedná dohoda (TV film)

TV seriály

2013 The Mindy Project (TV seriál)
The Other Dr. L (S02E02)
2011 Division, The (TV seriál)
2005 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Sbohem, a vítej zpátky, Sue (S03E19)
Dívky z lepších rodin (S03E18)
Muž ve stínu (S03E17)
další epizody (11)
2004 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Udělala to, nebo neudělala (S03E08)
Hra podle Simona (S03E07)
Letadla, vlaky, auta (S03E06)
další epizody (21)
2003 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Hra na novomanžele 2. část – Rozchod je vždy těžký (S02E06)
Hra na novomanželé 1.část (S02E05)
Nevyřešený případ (S02E04)
další epizody (16)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Chamtivost (S01E08)
Tichá noc (S01E07)
Ozvěna z minulosti (S01E06)
další epizody (8)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace