foto

Maciej Wilewski

  • nar. 16.6.1969 (50 let)
    Łódź, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Negocjator (TV film)
2014 Kochanie, chyba cię zabiłem
2011 Noc plná zázraků
2008 Warsaw Dark
2001 Gulczas, a jak myślisz?
Requiem

TV seriály

2019 39 i pół tygodnia (TV seriál)
Episode 10 (E10)
2018 Korona królów (TV seriál)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Ślad (TV seriál)
Episode 26 (S01E26)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (4)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Kanał (S03E05)
Komisarz Alex (TV seriál)
Śmierć w aquaparku (S10E11)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Uparty jak prawnik (S01E10)
Przypadki Cezarego P. (TV seriál)
Początek (E01)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Morderczy plan (S04E11)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2010 Tancerze (TV seriál)
Pod wpływem chwili (S03E03)
2005 Pitbull (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 2 (S01E02)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Napad na bank (E33)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky