foto

Kacumi Toriumi

  • nar. 6.11.1963 (55 let)
    Kawaguči, Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Milky Panic: Twelve
2015 Tales Of Zestiria: Dóši no joake
2013 Meitantei Conan: Zekkai no Private Eye
2008 Gekidžóban Major: Júdžó no Winning Shot
Meitantei Conan: Džošikósei tantei Suzuki Sonoko no džikenbo
2004 Kidó senši Gundam SEED: Haruka naru akacuki (TV film)
1997 Flanders no inu
1994 Inma jódžo
1992 Handsome na kanojo
1990 Kidó keisacu Patlabor
1988 Ginga eijú densecu
1986 Aoki rjúsei SPT Layzner
Call Me Tonight
Toki no tabibito
1985 Ginga hjórjú Vifam: "Keito no kioku" – Namida no dakkai sakusen!!
Ginga hjórjú Vifam: Kieta džúninin
Megazone 23
1984 Ginga hjórjú Vifam: Acumatta džúsannin
Ginga hjórjú Vifam: Kačua kara no tajori

TV seriály

2017 Tales of Zestiria the Cross (TV seriál)
2014 Soredemo sekai wa ucukušii (TV seriál)
2012 Area no kiši (TV seriál)
Fate/Zero (TV seriál)
Ginga e Kickoff!! (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
Šidžó saikjó no deši Ken'iči (TV seriál)
2007 GR -Giant Robo- (TV seriál)
2006 Šidžó saikjó no deši Ken'iči (TV seriál)
2005 Cluster Edge (TV seriál)
Gun x Sword (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
2004 Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Onmjó taisenki (TV seriál)
2003 Takahaši Rumiko gekidžó: Ningjo no mori (TV seriál)
2002 Kidó senši gundam SEED (TV seriál)
Tenši na konamaiki (TV seriál)
1998 Ginga hjórjú Vifam 13 (TV seriál)
1997 Tezuka Osamu no Kjújaku seišo monogatari: In the Beginning (TV seriál)
1996 Cinderella monogatari (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
1995 Kuma no Pútaró (TV seriál)
1994 Mahódžin guruguru (TV seriál)
1990 Mahó no Angel Sweet Mint (TV seriál)
1989 Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
1986 Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
1985 Aoki rjúsei SPT Layzner (TV seriál)
1983 Ginga hjórjú Vifam (TV seriál)
Mijuki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace