foto

Grzegorz Kulikowski

  • nar. 30.5.1956 (64 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Krycí jméno Krtek
2001 Requiem
2000 Świąteczna przygoda
1994 Falešný hráč

TV seriály

2020 Usta usta (TV seriál)
Episode 1 (S04E01)
2019 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 4 (S01E04)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
2018 Korona królów (TV seriál)
2017 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Igranie z ogniem (S17E02)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 5 (S07E05)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Psina (S15E12)
2014 Lekarze (TV seriál)
Czas na rewolucję (S04E13)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S05E02)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zdobycz (S05E07)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Ślepa zemsta (E11)
39 i pół (TV seriál)
Najemcy (S03E05)
2008 Hotel pod żyrafą i nosorożcem (TV seriál)
Biszkopt (E04)
Olaf, Blondi i Myszka (E03)
Ranczo (TV seriál)
Fakt prasowy (S03E04)
2007 I kto tu rządzi? (TV seriál)
Odbijany (E26)
Pod jednym dachem (E14)
Regina (TV seriál)
2005 Kryminalni (TV seriál)
Ucieczka (S03E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky