foto

Elizabeth Sarnoff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Kiss Me

TV seriály

2019 Barry (TV seriál)
The Audition (S02E07)
2018 Barry (TV seriál)
Chapter Seven: Loud, Fast, and Keep Going (S01E07)
2016 Marco Polo (TV seriál)
Společenstvo (S02E10)
Bílý kůň (S02E08)
Opatření proti páce (S02E03)
2014 Salem (TV seriál)
Children, Be Afraid (S01E09)
Lies (S01E05)
In Vain (S01E03)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Pilot (E01)
2010 Ztraceni (TV seriál)
Pro co zemřeli (S06E16)
Kandidát (S06E14)
Průzkum (S06E08)
další epizody (4)
2009 Ztraceni (TV seriál)
Následuj vůdce (S05E15)
Mrtvý znamená mrtvý (S05E12)
Pan La Fleur (S05E08)
další epizody (4)
2008 Ztraceni (TV seriál)
Chata uprostřed džungle (S04E11)
Seznamte se s Kevinem Johnsonem (S04E08)
Vajíčkov (S04E04)
2007 Lost: Missing Pieces (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Muž za oponou (S03E20)
Opuštěni (S03E15)
Cizinec v cizí zemi (S03E09)
2006 Ztraceni (TV seriál)
Další instrukce (S03E03)
Dva na cestě (S02E20)
Celá pravda (S02E16)
další epizody (4)
2005 Deadwood (TV seriál)
Fůze a kapitál (S02E09)
Nové investice (S02E03)
Ztraceni (TV seriál)
Opuštěni (S02E06)
2004 Deadwood (TV seriál)
Když trpí děti (S01E08)
Byl to chlap (S01E04)
2003 Drzá Jordan (TV seriál)
Cruel & Unusual (S02E17)
2002 Drzá Jordan (TV seriál)
Scared Straight (S02E07)
Secrets & Lies: Part 1 (S01E22)
Acts of Mercy (S01E15)
2001 Big Apple (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Rodinná péče (S09E04)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2012 Alcatraz (TV seriál)
Tommy Madsen (E13)
Garrett Stillman (E12)
Webb Porter (E11)
další epizody (13)

Producentská filmografie

TV seriály

2004 Deadwood (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky