foto

Eric Ellis Overmyer

  • nar. 25.9.1951 (69 let)
    Boulder, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Bosch (TV seriál)
Copy Cat (S06E08)
The Overlook (S06E01)
2019 Bosch (TV seriál)
Zadržte noc (S05E09)
Falešné recepty (S05E02)
2018 The Man in the High Castle (TV seriál)
Imagine Manchuria (S03E02)
Bosch (TV seriál)
Rojo Profundo (S04E09)
2013 Treme (TV seriál)
Stesk po New Orleans (S04E05)
Dippermouth Blues (S04E03)
Yes We Can Can (S04E01)
2012 Treme (TV seriál)
Tipitina (S03E10)
Svatí (S03E02)
2011 Treme (TV seriál)
To milenci dělají (S02E10)
Čas karnevalu (S02E07)
Zdůrazňovat pozitiva (S02E01)
2010 Treme (TV seriál)
Všichni na Mardi Gras (S01E08)
V přední linii (S01E02)
Víte, co to znamená? (S01E01)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Reclassified (E07)
Soldier's Heart (E03)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Pochybnosti (S04E10)
Chybová tolerance (S04E06)
2005 Zákon a pořádek (TV seriál)
Locomotion (S15E24)
2004 Zákon a pořádek (TV seriál)
Fixed (S15E11)
2003 Zákon a pořádek (TV seriál)
Floater (S14E07)
Kid Pro Quo (S13E20)
Absentia (S13E13)
2002 Zákon a pořádek (TV seriál)
Hitman (S13E06)
Dazzled (S12E20)
Missing (S12E14)
2001 Zákon a pořádek (TV seriál)
School Daze (S11E22)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2021 Bosch (TV seriál)
Epizoda 10 (S07E10)
Epizoda 9 (S07E09)
Epizoda 8 (S07E08)
další epizody (10)
2020 Bosch (TV seriál)
Some Measure of Justice (S06E10)
Dark Sacred Night (S06E09)
Copy Cat (S06E08)
další epizody (10)
2019 Bosch (TV seriál)
Ten hajzl se podepsal (S05E10)
Zadržte noc (S05E09)
Hora spásy (S05E08)
další epizody (10)
2018 Bosch (TV seriál)
Kniha zemřelých (S04E10)
Rojo Profundo (S04E09)
Temná obloha (S04E08)
další epizody (9)
2013 Treme (TV seriál)
Stesk po New Orleans (S04E05)
Západ slunce nad Louisianou (S04E04)
Dippermouth Blues (S04E03)
další epizody (5)
2012 Treme (TV seriál)
Tipitina (S03E10)
Chudákův ráj (S03E09)
Nenechávej mě tady (S03E08)
další epizody (10)
2011 Treme (TV seriál)
Dělej si, co chceš (S02E11)
To milenci dělají (S02E10)
Co je to New Orleans? (S02E09)
další epizody (11)
2010 Treme (TV seriál)
Odletím pryč (S01E10)
Kéž by to někoho zajímalo (S01E09)
Všichni na Mardi Gras (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky