foto

Eric Ellis Overmyer

  • nar. 25.9.1951 (67 let)
    Boulder, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 The Man in the High Castle (TV seriál)
Imagine Manchuria (S03E02)
Bosch (TV seriál)
Rojo Profundo (S04E09)
2013 Treme (TV seriál)
Yes We Can Can (S04E01)
2012 Treme (TV seriál)
Tipitina (S03E10)
Svatí (S03E02)
2011 Treme (TV seriál)
To milenci dělají (S02E10)
Čas karnevalu (S02E07)
Zdůrazňovat pozitiva (S02E01)
2010 Treme (TV seriál)
Všichni na Mardi Gras (S01E08)
V přední linii (S01E02)
Víte, co to znamená? (S01E01)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Reclassified (E07)
Soldier's Heart (E03)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Pochybnosti (S04E10)
Chybová tolerance (S04E06)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Floater (S14E07)
Kid Pro Quo (S13E20)
Absentia (S13E13)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Hitman (S13E06)
Dazzled (S12E20)
Missing (S12E14)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
School Daze (S11E22)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Bosch (TV seriál)
Creep Signed His Kill (S05E10)
Hold Back the Night (S05E09)
Salvation Mountain (S05E08)
další epizody (10)
2018 Bosch (TV seriál)
Book of the Unclaimed Dead (S04E10)
Rojo Profundo (S04E09)
Dark Sky (S04E08)
další epizody (9)
2013 Treme (TV seriál)
Stesk po New Orleans (S04E05)
Západ slunce nad Louisianou (S04E04)
Dippermouth Blues (S04E03)
další epizody (5)
2012 Treme (TV seriál)
Tipitina (S03E10)
Chudákův ráj (S03E09)
Nenechávej mě tady (S03E08)
další epizody (10)
2011 Treme (TV seriál)
Dělej si, co chceš (S02E11)
To milenci dělají (S02E10)
Co je to New Orleans? (S02E09)
další epizody (11)
2010 Treme (TV seriál)
Odletím pryč (S01E10)
Kéž by to někoho zajímalo (S01E09)
Všichni na Mardi Gras (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace