foto

Kath Lingenfelter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Westworld (TV seriál)
Dobře temperovaný klavír (S01E09)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Garveyovi ve vrcholné formě (S01E09)
Dotaz č. 121 (S01E06)
Tučňák vede na body (S01E02)
2013 Camp (TV seriál)
Deception (TV seriál)
2012 Dr. House (TV seriál)
Post mortem (S08E20)
Lepší polovička (S08E09)
2011 Dr. House (TV seriál)
Jít dál (S07E23)
Pamatuj si to (S07E12)
2010 Caprica (TV seriál)
There Is Another Sky (E05)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Ach, ta magie (S02E06)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Žokej (S01E05)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Home (S02E05)
2005 Related (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky