foto

Margaret Blye

  • nar. 24.10.1942
    Houston, Texas, USA
  • zem. 24.3.2016 (73 let)
    West Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 V křesle režiséra
2005 Santa se žení (TV film)
The Gingerdead Man
2004 Last Goodbye
2002 Time & Again
2001 Glam
2000 Ďábelská hra
1999 Soft Toilet Seats
1997 Cesta srdce (TV film)
Démon
1990 Silueta smrti (TV film)
1985 Darebák
Love Lives On (TV film)
1984 Kidco
1982 Bytost
1981 Golden Gate (TV film)
Liar's Moon
1980 Miláčkové
1979 Undercover with the KKK (TV film)
1977 Final Chapter: Walking Tall
1976 Mayday at 40,000 Feet! (TV film)
1975 Zlé časy
1974 Kelly zvaný Samopal (TV film)
1973 Ash Wednesday
1972 Every Little Crook and Nanny
1971 Sporting Club, The
1969 Prácička v Itálii
1968 Diamonds for Breakfast
1967 Hombre
Waterhole #3
1966 Iron Men, The (TV film)
1961 Summer and Smoke

TV seriály

1993 Superman (TV seriál)
Nový Superman (S01E01)
1992 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
Love Is Hell (S03E05)
1988 V žáru noci (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1974 Kodiak (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1963 Channing (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

1983 Flyers

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky