foto

Nikol Fischerová

  • nar. 22.4.1977 (40 let)
    Třebíč, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Odborný dohled nad výkladem snu
2014 Odborný dohled nad východem Slunce
2008 Pachuť (studentský film)
2007 Miluješ mě? (studentský film)
2001 Podzimní návrat

TV seriály

2016 Atentát (TV seriál)
Svědectví za mřížemi (E12)
2009 Přešlapy (TV seriál)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Epilog (S03E13)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Doktor Smrt I (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace