foto

Džun'ja Miura

  • nar. Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ippacu hiččú!! Devander
2008 Death note: Následník (TV film)
Zettai šógeki ~Platonic Heart~
2005 I''s Pure

TV seriály

2011 The Idolm@ster (TV seriál)
2010 Cobra the Animation (TV seriál)
2009 Minami-ke: Okaeri (TV seriál)
Phantom: Requiem for the Phantom (TV seriál)
Tegami bači (TV seriál)
2008 D.C.II S.S.: Da Capo II Second Season (TV seriál)
Druaga no tó: the Aegis of URUK (TV seriál)
Jozakura Quartet (TV seriál)
Monochrome Factor (TV seriál)
Tytania (TV seriál)
Yatterman (TV seriál)
Ókami to kóšinrjó (TV seriál)
Šigofumi (TV seriál)
2007 Bokura no (TV seriál)
Clannad (TV seriál)
D.C. II: Da Capo II (TV seriál)
Ikkitósen: Dragon Destiny (TV seriál)
Kaibucu ódžo (TV seriál)
Příběhy z hnojárny (TV seriál)
2006 Džošikósei (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
2005 Kakutó bidžin Wulong (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky