foto

Jurij Sarancev

  • nar. 7.10.1928
    Melik, Sovětský svaz
  • zem. 24.8.2005 (76 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Vozvraščenije Broněnosca
1995 Avantjura
Odinokij igrok
1993 Zavtrak s vidom na Elbrus
Začem alibi čestnomu čelověku?
1992 Back in the U.S.S.R.
1991 Krysy, ili nočnaja mafija
Čertov pjanica
1989 Ljubov s privilegijami (TV film)
1988 Dvoje i odna
Guljaščije ljudi
1986 Kto vojdět v poslednij vagon
Sekunda na podvig
Železnoje pole
1985 Gospodin gimnazist
Ljubimec publiki
Zavěščanije
1984 Krutá romance
Osoboje podrazdělenije
Velmi důležitá osoba
Zbraně pro Petra Velikého
1983 Aukce
Osobyj slučaj
Rasstavanija
Trevožnyj vylet
Ženatý svobodný
1982 Krasivo žiť ně zapretiš
Odnoljuby
1981 Ostajus s vami
Pochiščenije věka
Pohádkový princ Lala (TV film)
V načale igry
1980 Poljot s kosmonavtom
Poslednij poběg
Syn své země I.
Syn své země II.
U matrosov nět voprosov!
Výstřel do zad
1979 Akvanauti
Dom na Lesnoj
1978 Pravo pervoj podpisi
Správný kluk
Záhadné zmizení
1977 Zabit při plnění povinností
1976 Duma o Kovpake: Karpaty, Karpaty...
1975 Duma o Kovpake: Buran
Osvobození Prahy
1973 Talanty i poklonniki
Zpívající eskadra
1972 Stojanka pojezda - dve minuty (TV film)
1970 Konec atamana
Není cesty zpátky
Zločin a trest
Četirimata ot vagona
1968 Angel v tjubetějke
Krach
1967 Dom i chozjain
Věrný kamarád
1966 Černý pasažér
1965 Igra bez pravil
Jeden navíc
Nad nami Južnyj Krest
Paprsky inženýra Garina
Čjornyj biznes
1964 Vsjo dlja Vas
1962 Planeta bouří
1961 Orlinyj ostrov
1960 Rovesnik veka
1959 Ja vam pišu...
To není jeho vina
Vaňka
1958 Slučaj na šachtě vosem
Sám mezi lidmi
V šest ráno na letišti
1956 Různé osudy
1955 Cesty a osudy
Seznámení
1954 Agent č.13
My s vami gde-to vstrečalis
Věrní přátelé
1951 Venkovský lékař
1950 Prázdninová dobrodružství

TV seriály

2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
1996 Jermak (TV seriál)
1981 Lodivod Petra Velikého (TV seriál)
1980 Častnoje lico (TV seriál)
1979 Sami mezi vlky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace