foto

Jurij Sarancev

  • nar. 7.10.1928
    Melik, Sovětský svaz
  • zem. 24.8.2005 (76 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Vozvraščenije Broněnosca
1995 Avantjura
Odinokij igrok
1993 Zavtrak s vidom na Elbrus
Začem alibi čestnomu čelověku?
1992 Back in the U.S.S.R.
1991 Čertov pjanica
Крысы, или ночная мафия
1989 Lyubov s privilegiyami (TV film)
1988 Dvoe i odna
Guljaščije ljudi
1986 Kto vojdět v poslednij vagon
Sekunda na podvig
Železnoje pole
1985 Gospodin gimnazist
Lyubimets publiki
Zavěščanije
1984 Krutá romance
Osoboje podrazdělenije
Velmi důležitá osoba
Zbraně pro Petra Velikého
1983 Aukce
Osobyy sluchay
Trevožnyj vylet
Ženatý svobodný
Расставания
1982 Krasivo žiť ně zapretiš
Odnolyuby
1981 Pochiščenije věka
Pohádkový princ Lala (TV film)
V načale igry
Остаюсь с вами
1980 Poslednij poběg
Syn své země I.
Syn své země II.
U matrosov net voprosov!
Výstřel do zad
Полёт с космонавтом
1979 Akvanauti
Sakhli lesnayaze
1978 Isčeznověnije
Pravo pervoj podpisi
Správný kluk
1977 Zabit při plnění povinností
1976 Duma o Kovpake: Karpaty, Karpaty...
1975 Duma o Kovpake: Buran
Osvobození Prahy
1973 Zpívající eskadra
Таланты и поклонники
1972 Stojanka pojezda - dve minuty (TV film)
1970 Konec atamana
Není cesty zpátky
Zločin a trest
Četirimata ot vagona
1968 Angel v tyubeteyke
Krach
1967 Věrný kamarád
Дом и хозяин
1966 Černý pasažér
1965 Jeden navíc
Nad nami Južnyj Krest
Paprsky inženýra Garina
Игра без правил
Чёрный бизнес
1964 Всё для Вас
1962 Planeta bouří
1961 Orlinyj ostrov
1960 Rovesnik veka
1959 To není jeho vina
Vaňka
Я вам пишу...
1958 Slučaj na šachtě vosem
Sám mezi lidmi
V šest ráno na letišti
1956 Různé osudy
1955 Cesty a osudy
Seznámení
1954 Agent č.13
Věrní přátelé
Мы с вами где-то встречались...
1951 Venkovský lékař
1950 Prázdninová dobrodružství

TV seriály

2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
1996 Jermak (TV seriál)
1981 Lodivod Petra Velikého (TV seriál)
1980 Chastnoe litso (TV seriál)
1979 Sami mezi vlky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky