foto

Harry Merkel

  • nar. 27.9.1929 (91 let)
    Radebeul, Sachsen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 ...nächste Woche ist Frieden (TV film)
Polizeiruf 110 - Bruder Lustig (TV film)
1993 Goldstaub (TV film)
Polizeiruf 110 - ... und tot bist du (TV film)
1991 Der Tangospieler
Jugend ohne Gott (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Treibhaus (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Tödliche Träume (TV film)
1989 Ehrbaren Fünf, Die (TV film)
Ich, Thomas Müntzer, Sichel Gottes (TV film)
Polizeiruf 110 - Variante Tramper (TV film)
Schulmeister Spitzbart (TV film)
Zwei schräge Vögel
1988 Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
Polizeiruf 110 - Ihr faßt mich nie (TV film)
1987 Der Geizige (TV film)
Der eingebildet Kranke (TV film)
Maxe Baumann aus Berlin (TV film)
Wengler & Söhne
1986 Ernst Thälmann (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Laß mich nicht im Stich (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria - Aus dem siebenjährigen Krieg (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
1984 Kaskade rückwärts
1983 Der Bastard (TV film)
Mann und sein Name, Der (TV film)
1982 Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
1981 Eda a Unku
1980 Abenteuer mit den Abrafaxen (TV film)
Dach überm Kopf
1979 Das Pferdemädchen
Zásnuby s podmínkou (TV film)
1978 Anton kouzelník
Der gepuderte Mann im bunten Rock (TV film)
Zünd an, es kommt die Feuerwehr
1977 O čertovi a třech zlatých vlasech
Tambari
1976 Krach im Hochhaus (TV film)
Liebesfallen
Sein letzter Fall (TV film)
Wer das Unglück meistert, findet das Glück (TV film)
1975 Die Wildente (TV film)
Případ beze svědků (TV film)
Till Enšpígl
1974 Der Sandener Kindermordprozeß (TV film)
Haló, taxi ! (TV film)
Karriere N (TV film)
1973 Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
1972 Polizeiruf 110 - Blütenstaub (TV film)
1971 Ein Mann, der sterben muß (TV film)
Lass das mal den Josef machen! (TV film)
1968 Hejtman Florián
1967 Gefrorenen Blitze, Die
1966 Der Fall mit dem blauen Rubin (TV film)
1957 Kasperle reißt aus (TV film)
1954 Leuchtfeuer
1953 Das Stacheltier: Der Bart ist ab
Mathias Löffelchen, der Osterhase (TV film)

TV seriály

1995 Stefanie (TV seriál)
1990 Klein, aber Charlotte (TV seriál)
1988 Tiere machen Leute (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wo mich keiner kennt (E124)
1984 Familie intakt (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1982 Spuk im Hochhaus (TV seriál)
1981 Jockei Monika (TV seriál)
1980 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Schwarze Kunst (E74)
1976 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Felix kauft ein Pferd (E44)
1972 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der illegale Projektant (E25)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1968 Cesty (TV seriál)
Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky