foto

Kwan-hoon Lee

  • nar. 20.10.1980 (38 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Peurangseu yeonghwacheoreom
2015 Sibiya : gipgo boolgeun yeoldoo gaeeui bam chapter 1
2011 Won Dohndte!!

TV seriály

2019 Bigishoo (TV seriál)
Romaenseuneun byulchaekboorok (TV seriál)
2018 Inhyeongeui jib (TV seriál)
2017 Boiseu (TV seriál)
2016 Hwarang (TV seriál)
2015 Jingbirok (TV seriál)
2014 Gamgyukshidae : tooshinui tansaeng (TV seriál)
Mai sikeurit hotel (TV seriál)
2012 Inhyeonwanghooui namja (TV seriál)
Maui (TV seriál)
2011 Romaenseuka pilyohae (TV seriál)
2010 Rodeu neombeowon (TV seriál)
2009 Seonduk yeowang (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky