foto

Lorene Yarnell Jansson

  • nar. 21.3.1944
    Inglewood, California, USA
  • zem. 29.7.2010 (66 let)
    Sandefjord, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Spaceballs
1985 Generation (TV film)
1980 Clown White (TV film)
1979 The Wild Wild West Revisited (TV film)
1972 Fol-de-Rol (TV film)
1969 Sweet Charity
1963 Bye Bye Birdie

TV seriály

1977 Shields and Yarnell (TV seriál)
1976 The Muppet Show (TV seriál)
1975 Sammy and Company (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Big Show, The (TV pořad)
1976 The Sonny and Cher Show (TV pořad)
1974 Mac Davis Show, The (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky