foto

Ivana Basic

  • nar. 28.2.1976 (44 let)
    Split, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Rytmická sekce
2016 Kocour Bob
2006 Nekonečná spravedlnost
2003 Margery and Gladys (TV film)

TV seriály

2019 Ukaž se, Charlie (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Prolhaní (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2017 Prolhaní (TV seriál)
The Marshes (S01E06)
Check Mate (S01E05)
Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 5 (S02E05)
2016 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
2014 Suspects (TV seriál)
2013 Drifters (TV seriál)
Talking to the Dead (TV seriál)
2004 Murder Prevention (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
2002 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Nežádoucí (S07E01)
2000 Doctors (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky