Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Catherine se usmiřuje s Clare, je však nucena absolvovat povinné sezení u terapeuta, který má vyhodnotit, jestli je nadále schopná služby. Je nalezeno tělo Vicky Flemingové, které John zohavil na genitáliích stejným způsobem, jakým byla zohavena těla ostatních zavražděných prostitutek, v zoufalé naději, že její vraždu hodí na dosud neznámého sériového vraha. Jeho manželství je ale stejně v troskách. S manželskými problémy se svěří Ann a pozve ji na drink, situace se ale nevyvine podle jeho představ. Ryan doma řekne Clare, že se ho nová paní učitelka vyptávala na tatínka. Frances o tom také hned při další návštěvě ve vězení informuje Tommyho, tomu však něco takového rozhodně nestačí. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako v první řadě, i tady Catherine přijímá jednu ránu osudu za druhou. Konečně už má alibi (i když asi nikdo nevěřil, že by ona mohla…), navíc za nevhodné chování se na rozdíl od ostatních dokáže omluvit a nadále funguje jako hromosvod cizích hříchů. Přesto její poslední kroky něco stojí: povinné sezení u terapeuta, který se „podívá“ na to, zda je nadále schopná služby. Prodavačka v parfumérii je nalezená mrtvá, stejně zohavená na genitáliích jako u těl ostatních zavražděných (prostitutek, takže zřejmě to někomu docvakne). Nová paní učitelka, respektive Tommyho přítelkyně, je dost creepy. Právě hezoun James Norton, který Tommyho ztvárňuje nakonec ve všech třech sériích, herecky rovněž těší. PS: A Michael Jackson pobavil. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slusna cast, az na tie klasicke "zblizenia" sa naivky a "hrozby", tak to zial funguje v mnohych nadpriemernych krimi serialoch, na ktore si spomeniem. Snad pocnuc prvou seriou Dextera. :) Inak vyobrazenie vztahu pribuzneho s pokrvne pribuznym alkoholikom bol az mrazivo presny. Musi to byt strasne nezlomit v urcitom momente "palicu". Zrejme to chce ozajstnu lasku. 70% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama