foto

Petra Dobbertin

  • nar. 1961

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Ein seltsamer Heiliger (TV film)
1991 Polizeiruf 110 - Mit dem Anruf kommt der Tod (TV film)
1989 Aschermittwoch (TV film)
Großer Frieden (TV film)
1988 Eine verfahrene Kiste (TV film)
Hannes (TV film)
1987 Maxe Baumann aus Berlin (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Kundin (TV film)
1986 Polizeiruf 110 - Das habe ich nicht gewollt (TV film)
Velký talent (TV film)
1985 Es steht der Wald so schweigend (TV film)
1984 Polizeiruf 110 - Inklusive Risiko (TV film)
1982 Gitarre oder Stethoskop (TV film)
1981 Občanská záruka na jeden rok
Platz oder Sieg?
1973 Wenn wir euch nicht hätten (TV film)

TV seriály

2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Gebrochene Schwingen (S06E22)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1990 Aerolina (TV seriál)
1986 Leute sind auch Menschen (TV seriál)
Rund um die Uhr (TV seriál)
Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
1985 Nečekané trampoty (TV seriál)
1984 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ein leeres Haus (E96)
1983 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Alles auf einmal (E89)
1980 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Jäckis Liebe (E71)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky