foto

Kate Todd

  • nar. 12.12.1987 (31 let)
    Barrie, Ontario, Kanada

Biografie

Kate je kanadská herečka a speváčka. Vyrástla severne od Toronta v Innisfil. Študovala na škole Nantyr Shores, kde promovala s vyznamenaním. Predtým bola známa ako Katie, keď začala s hraním si meno zmenila na Kate. Na vysokej škole sa učila francúzštinu a mala tiež povinné hodiny prospešných prác v miestnych školách, zamerané na problematiku šikanovania.

Zúčastnila sa aj programu na pomoc v boji proti detskej chudobe organizácie KidsFest Canada. Svoju hereckú kariéru začala v štrnástich rokoch, keď hrala hlavnú rolu Lily Randall v populárnom seriáli Free Roscoe. V roku 2005 si zahrala vo filme More Sex & the Single Mom a o dva roky neskôr aj v ďalšom celovečernom filme The Tracy Fragments.

Ďalšou rolou bola Lauren Findley v snímke Grizzly Rage. Objavila sa aj v televíznych programoch Naturally, Sadie a Life with Derek, kde má opakujúcu sa rolu Sally, no preslávila sa hlavne ako Erica, dospievajúca upírka, v seriáli My Babysitter's a Vampire.

Dan5usqa

Herecká filmografie

Filmy

2012 S is for Bird
2010 Moje chůva upírka (TV film)
2008 Degrassi Spring Break Movie (TV film)
Záchrana boha
2007 Grizzly: Pomsta šelmy (TV film)
Tracey: Fragmenty
2006 Booky Makes Her Mark (TV film)
2005 Více o vztazích svobodné matky (TV film)

TV seriály

2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Home (S01E05)
Other Side of the Door (S01E04)
It's All About Who You Know (S01E03)
další epizody (4)
2011 Moje chůva upírka (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Nepotrestaný (S02E07)
2009 Cashing In (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Holka z plakátu (S07E14)
2005 Life with Derek (TV seriál)
2003 Pirátské vysílání (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace