foto

Pavel Tomanka

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Přežít svůj život
2008 Dívka a kouzelník (TV film)
2001 Jak ukrást Dagmaru

TV seriály

2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Někteří chtějí až moc (S02E08)
Zlámaná srdce (S02E07)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Pamlsek (S03E03)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
1988 Advokát ex offo (TV seriál)

Dokumentární

2009 Přešít svůj sen (Orálne variácie na sen/film Jana Švankmajera)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace