foto

Lukas Watzl

  • nar. 1990
    Graz, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fuchs im Bau
2018 Cops
Percht (studentský film)
Čaroděj
2017 Slečna Paradis

TV seriály

2020 Freud (TV seriál)
Trauma (E02)
2018 Schnell ermittelt (TV seriál)
Gabrielle Mirnhofer (S06E04)
2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Dirnbergers Dinner (S12E12)
2014 Vorstadtweiber (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Kino Wien Film - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky