foto

Victoria Hochberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Americký Casanova
1990 Sweet 15 (TV film)
1989 Jacob Have I Loved (TV film)
1987 Just a Regular Kid: An AIDS Story (TV film)

TV seriály

2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Leon (S01E06)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
Cat's Claw (S02E11)
2001 State of Grace (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 M.Y.O.B. (TV seriál)
Tucker (TV seriál)
1999 Ally (TV seriál)
Cold Feet (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Sólo pro čekanky (S02E07)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Sliby (S01E06)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Modelky s.r.o. (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Nenadálá návštěva (S01E03)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1963 King Ubu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace