foto

Pivio

  • nar. 7.6.1958 (61 let)
    Genova, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Restiamo amici
Un’Avventura
2018 Jednou nohou v base
La Banalità del Crimine
2017 Favola
Láska a podsvětí
The Startup: Accendi il tuo futuro
2016 Io non mi arrendo (TV film)
L'ispettore Coliandro: Cop Killer (TV film)
Ustica: The Missing Paper
2015 Game Therapy
Max e Hélène (TV film)
2014 Amori elementari
2013 Song'e Napule
2012 Il peggior Natale della mia vita
Natale con i fiocchi, Un (TV film)
Paura 3D
The Butterfly Room
2011 Box Office 3D
L'Arrivo di Wang
L'Infiltré (TV film)
La peggior settimana della mia vita
Questo mondo è per te
Un Natale per due (TV film)
2009 Moana (TV film)
2008 Carnera: The Walking Mountain
Ranní ptáče dál doskáče
Sleeping Around
2007 7 km da Gerusalemme
Dark Resurrection
L'uomo della carità (TV film)
Last minute Maroko
2006 Obchodník se smrtí
2005 Piano 17
Tunel smrti (TV film)
2004 Questo amore (TV film)
Tre giorni di anarchia
Tunnel della libertà, Il (TV film)
2003 Turno di notte
Uncut
2002 Jak na manželství
Ohnivá linie: Bitva u El Alameinu
Per amore (TV film)
Ultimo rigore, L' (TV film)
2001 Amorestremo
Non dire gatto
2000 Lupo mannaro
1999 Fetentoni, I
Harém
Hlas krve (TV film)
I fobici
1998 Delitto di Via Monte Parioli, Il
Druhá manželka
Le faremo tanto male
Odore della notte, L'
Prázdniny s Violou
Rajská zahrada
1997 Hamam
1996 Cous-cous

TV seriály

2010 I delitti del cuoco (TV seriál)
2008 Anna e i cinque (TV seriál)
Il coraggio di Angela (TV seriál)
Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2007 Medicina generale (TV seriál)
2005 Ho sposato un calciatore (TV seriál)
Il giudice Mastrangelo (TV seriál)
2004 Noi (TV seriál)
2003 Un caso di coscienza (TV seriál)
2000 Distretto di polizia (TV seriál)

Dokumentární

2014 Monk With a Camera
2013 Donne nel Mito: Anna Magnani a Hollywood
2012 Giuliano Montaldo: Quattro volte vent'anni
2011 Giovanna Cau - Diversamente Giovane
Hollywood Invasion
2009 Hollywood sul Tevere
2005 Persona de Leo N., La

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace