foto

Chris Mundy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Ozark (TV seriál)
Ve válce (S03E01)
2018 Ozark (TV seriál)
Reparace (S02E01)
2017 Ozark (TV seriál)
Hrana (S01E10)
2016 Bloodline (TV seriál)
Part 22 (S02E09)
Part 18 (S02E05)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Surrender (E10)
The Goat Rodeo (E02)
Pilot (E01)
2012 Hell on Wheels (TV seriál)
The Lord's Day (S02E08)
Scabs (S02E04)
2006 Heist (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Skutečný déšť (S01E17)
2005 Head Cases (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Ztracená generace (S02E11)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Nebezpečná čtvrť (S02E01)
2003 Line of Fire (TV seriál)
2002 Leap of Faith (TV seriál)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
2000 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Have I Got a Deal for You (S06E22)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Surrender (E10)
Ann Arbor (E09)
Revelations (E08)
další epizody (10)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky