foto

Serena Sande

  • nar. 24.12.1928
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 18.7.2001 (72 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Znamení Vlka (TV film)
1965 Star Trek: Klec (TV film)
1962 Útěk ze Zahrainu
1959 Okefenokee
1956 Desatero přikázání
Ghost Town
Jungle Hell

TV seriály

2019 Star Trek: Discovery (TV seriál) - a.z.
If Memory Serves (S02E08) - a.z.
1971 Monty Nash (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
1966 Star Trek (TV seriál) - a.z.
Zvěřinec - 2. část (S01E16) - a.z.
Zvěřinec - 1. část (S01E15) - a.z.
1955 Highway Patrol (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Jungle Jim (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
1954 The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1951 Shadow of the Cloak (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace