foto

Gray O'Brien

  • nar. 11.8.1968 (51 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Wasting
2007 Pán času: Plavba zatracených (TV film)
2006 Královna
2002 Cruise of the Gods (TV film)

TV seriály

2018 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Půlnoční zvony (S01E02)
2017 The Loch (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
The Tipping Point (E11)
A Crack in the Armor (E10)
Burden of Proof (E09)
další epizody (8)
2002 River City (TV seriál)
1994 Inspektor Taggart (TV seriál)
Tajemství (S10E03)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
2007 Xposé (TV pořad)
2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2001 Lorraine (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1997 Light Lunch (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace