foto

Jürgen Polzin

  • nar. 1949
    Dresden, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Polizeiruf 110 - Dumm wie Brot (TV film)
1992 Herr Ober!
1989 Vera - Der schwere Weg der Erkenntnis (TV film)
1986 Ernst Thälmann (TV film)
Polizeiruf 110 - Gier (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Traum des Vergessens (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
1983 Unser bester Mann (TV film)
1982 Muž z lodi Cap Arcona (TV film)

TV seriály

2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
13 rote Rosen (S02E22)
Vater gesucht (S02E21)
1999 Místo činu (TV seriál)
Smrtelný strach (S01E413)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1996 Flughafenklinik, Die (TV seriál)
1995 Místo činu (TV seriál)
Die schwarzen Bilder (S01E308)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Lilli Lottofee (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
Heidi und Erni (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Mensch Hermann (TV seriál)
1985 Nečekané trampoty (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Verblendet (E101)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky