foto

David Carlile

  • nar. 9.2.1931
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 1.4.2006 (75 let)
    San Jose, Kostarika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Dnes v noci jsem nebezpečná (TV film)
1987 L.B.J.: První léta (TV film)
Long Gone (TV film)
1983 Blood Feud (TV film)
1978 Skateboard
1972 Get to Know Your Rabbit
Jatka č. 5
1970 Macho Callahan
1968 Where Were You When the Lights Went Out?
1960 Ma Barker's Killer Brood
1958 No Time for Sergeants
1957 Apache Warrior
Under Fire

TV seriály

1997 Murder One (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
1991 Roc (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
1986 Judge, The (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
1981 Little House on the Prairie (TV seriál)
Wave of the Future (S08E10)
1980 It's a Living (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Tabitha (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
1965 The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
1959 The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky