foto

Herbert Ellis

  • nar. 17.1.1921 (98 let)
    Cleveland, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nemesis
1974 Disappearance of Flight 412, The (TV film)
1968 Pověste je výš
Večírek
1966 Co jsi dělal za války, taťko?
Štístko
1957 Stezky slávy
1956 Zabíjení
1955 Pete Kelly's Blues
1954 Naked Alibi
Rogue Cop
1953 A Blueprint for Murder

TV seriály

1972 Sanford and Son (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
He & She (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Gidget (TV seriál)
My Mother the Car (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Margie (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
Westinghouse Playhouse (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
1959 Hennesey (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 Colgate Theatre (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Dr. Christian (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1949 Mysteries of Chinatown (TV seriál)

Dokumentární

2004 TV Land Moguls (TV seriál)

TV pořady

1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace