foto

Adolf Peter Hoffmann

  • nar. 29.1.1906
    Köln, Preußen, Německá říše
  • zem. 23.7.1982 (76 let)
    Berlin, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Monolog für einen Taxifahrer
1983 Austeria
1982 Familie Rechlin (TV film)
Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
Melanie van der Straaten (TV film)
1981 Berühmte Ärzte der Charité: Krisis (TV film)
Nežádoucí host (TV film)
1980 Kmotříček smrt (TV film)
U temného moře na temném pobřeží (TV film)
1979 Die Birke da oben (TV film)
Ding im Schloß, Das
1977 Der Blitzprozess (TV film)
Die Marquise (TV film)
Polizeiruf 110 - Des Alleinseins müde (TV film)
1976 Max Dortu oder Nur die Toten kehren nicht zurück (TV film)
1974 Geheimnis des Ödipus, Das (TV film)
Somow und andere (TV film)
Wolz
1973 Das unsichtbare Visier - Das Nest im Urwald (TV film)
Das unsichtbare Visier - Das Wasserschloß (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der römische Weg (TV film)
Die klugen Dinge (TV film)
Maria und der Paragraph (TV film)
1972 Don Juan (TV film)
Navzdory všemu
1971 Smrt v zatáčce (TV film)
1970 Der Streit um den Sergeanten Grischa (TV film)
Effi Briest (TV film)
1969 Sasiedzi
Staub und Rosen (TV film)
1968 Der Mord, der nie verjährt
Die Kleinbürger (TV film)
1967 Brot und Rosen
Die Hose (TV film)
Kleiner Mann - was nun? (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispiel - Anatomie eines Justizmordes (TV film)
Náčelník Velký had
1966 Die Perser (TV film)
Hände hoch oder ich schieße
Stützen der Gesellschaft (TV film)
Synové Velké medvědice
1965 Dobrodružství Wernera Holta
Eiche und Angora (TV film)
Poker zu dritt (TV film)
Solange Leben in mir ist
1964 Der Kammersänger (TV film)
Gegner nach Maß - vyp.
Hotel du Commerce (TV film)
Prozess Richard Waverly (TV film)
Tag für Tag (TV film)
1963 Der Morin - Das Schwein (TV film)
Fernsehpitaval - Die Affäre Heyde-Sawade (TV film)
Gegner nach Maß - vyp.
Irrungen - Wirrungen (TV film)
Marktplatz der Sensationen (TV film)
Mord in Riverport (TV film)
Stacheltier - Der Dieb von San Marengo, Das
1962 Das Mädchen ohne Mitgift (TV film)
Das Stacheltier - Krauses verreisen
Der Tod des Handlungsreisenden (TV film)
Fernsehpitaval - Auf der Flucht erschossen (TV film)
Lidé a zvířata
Smrt má jednu tvář
Wind von vorn
1961 Blaulicht - Antiquitäten (TV film)
Hoffnung auf Kredit (TV film)
Liebe und der Co-Pilot, Die
Premiere im Admiralspalast (TV film)
Sedm osudů
Und am Himmel Christbäume (TV film)
1960 Das Stacheltier - Jupp wird gemustert
Kalné vody
Kdo se směje naposled
Klamné iluze
Manko (TV film)
Professor Toti (TV film)
Pět nábojnic
Tanzmädchen für Istanbul (TV film)
Wo der Zug nicht lange hält
1959 SAS 181 antwortet nicht
Schneider Wibbel (TV film)
1958 Emilia Galotti
Píseň námořníků
1957 Die letzte Nacht (TV film)
Tiché blesky
Vinen či nevinen
Zwei Mütter
1956 Falešná karta
Thomas Müntzer
1954 Silnější než noc
1926 Pražský student

TV seriály

1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1982 Geschichten übern Gartenzaun (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
1976 Die Lindstedts (TV seriál)
1973 Legenda o Stülpnerovi (TV seriál)
Neviditelné hledí (TV seriál)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Alleingang (E23)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Die Falschmeldung (E16)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1961 Vzpoura svědomí (TV seriál)
1960 Moabiter Miniaturen (TV seriál)
Útěk z pekla (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

1975 Feigenblatt für Kuhle Wampe oder Wem gehört die Welt?, Ein (TV film)

Divadelní záznam

1970 Nathan der Weise (divadelní záznam)
1958 Der Herr aus Zürich (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky