foto

June Dayton

  • nar. 24.8.1923
    Dayton, Ohio, USA
  • zem. 13.6.1994 (70 let)
    Sherman Oaks, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Captain America (TV film)
1978 Deadman's Curve (TV film)
1977 Something for Joey (TV film)
1974 Man From Independence, The
1973 Letters from Three Lovers (TV film)
1970 Crowhaven Farm (TV film)
1964 One Man's Way
1963 Twilight of Honor
1960 Prosím, nejezte sedmikrásky
1955 Byl jsem obviněn (TV film)

TV seriály

1977 Lou Grant (TV seriál)
Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
New Land, The (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
1972 The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Full Fathom Five (S01E02)
Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
Hondo (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
1965 Paradise Bay (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Slattery's People (TV seriál)
The Bing Crosby Show (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Girl from Little Egypt (S01E14)
Ticket to Alaska (S01E09)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
Harrison B. Harding of Camp Crowder, Mo. (S01E06)
The Investigators (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Golden Fraud (S03E07)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Buried Clock (S02E06)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Runaway Corpse (S01E10)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
The Brighter Day (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Short Short Dramas (TV seriál)
The Doctor (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Colgate Theatre (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Aldrich Family (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace