foto

Charles Pratt Jr.

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 The Apostles (TV film)
1984 Zasvěcení

TV seriály

2017 Star (TV seriál)
Showtime (S01E12)
2013 Twisted (TV seriál)
2011 The Lying Game (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2000 Titáni (TV seriál)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
A Promise Broken (S01E11)
Lonely Hearts (S01E08)
Přátelé a milenci (S01E02)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Štípanec za štípanec (S04E06)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1984 Santa Barbara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky