foto

Bong-hak Maeng

  • nar. 25.5.1963 (56 let)
    Suwon, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Eotteon salin
Proradní
2014 Mládí
2013 Ddo hanaui gajok
Jukjianha
Saibi
2009 19-Nineteen
2008 Deo geim
Woolhakkyo iti
Yaktaljadeul
2007 Sikkaek
Yeolhan beonjjae eomma
2006 Mutant
Ssawoomeui gisool
2005 Geochilmaru
Malaton
Wangui namja
2004 Beomjweui jaeguseong
2003 Akasia
Haneul jeongwon
O! beuradeoseu
2002 Obeo deo reinbou
Seopeuraijeu
2001 Indian sseommeo
2000 Donggam
Píseň o věrné Chunhyang
1999 Tel mi sseomding
Yeogogoidam doobeonjjae iyagi
1998 Areumdaun shijeol
Tukabseu 3
Yeonpoong yeonga
1996 Park Bong-gon gachulageon
Tři kamarádi

TV seriály

2018 Madeo (TV seriál)
Miseuti (TV seriál)
2017 Babsangeul chrineun namja (TV seriál)
Hwanggeumbit nae insaeng (TV seriál)
2016 Booleola mipoonga (TV seriál)
Dongnebyeonhosa jodeulho (TV seriál)
Okjoonghwa (TV seriál)
Sarangeun bangulbangul (TV seriál)
Sigeuneol (TV seriál)
Wookssinamjeonggi (TV seriál)
2015 Bitnageona michigeona (TV seriál)
Cheoyong 2 (TV seriál)
Dalkomsanbeol paemilri (TV seriál)
Dolaon hwanggeumbok (TV seriál)
Hwajeong (TV seriál)
Simyashikdang (TV seriál)
2014 Jeonseolui manyeo (TV seriál)
Misaeng (TV seriál)
Neoheedeuleun powidwaetda (TV seriál)
2013 Chongriwa na (TV seriál)
Donui hwashin (TV seriál)
Medikeoltaptim (TV seriál)
Motnani joouibo (TV seriál)
2012 Byeoldo daldo ddajoolge (TV seriál)
Dasutsongarak (TV seriál)
Mooshin (TV seriál)
Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
Yoorigamyun (TV seriál)
2011 Bboori gipeun namoo (TV seriál)
Dangshin cham yeobbeuda (TV seriál)
Pomnage salguya (TV seriál)
Siti hyunteo (TV seriál)
2010 Dokteo chaempeu (TV seriál)
Gaeineui chwihyang (TV seriál)
Hwanggeummoolgogi (TV seriál)
Jaieonteu (TV seriál)
Jejungwon (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
Geujeo barabodaga (TV seriál)
Janghwahongryeon (TV seriál)
Namja yiyagi (TV seriál)
Noksaek macha (TV seriál)
Salmatnabnida (TV seriál)
Sol yakgukjip adeuldeul (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
Jonghap byeongwon 2 (TV seriál)
On eeo (TV seriál)
Seupoteulaiteu (TV seriál)
2007 Chakhan yeoja Baek Il Hong (TV seriál)
Daljaui bom (TV seriál)
Haneulmankeum ddangmankeum (TV seriál)
Hayeon keotap (TV seriál)
In soonineun yeppeuda (TV seriál)
Kaljapui osujeong (TV seriál)
Kaseutera (TV seriál)
Kimchi chiseu seumail (TV seriál)
Uikwauisa bongdalhee (TV seriál)
Wangkwa na (TV seriál)
Yi San (TV seriál)
2006 90 Il, saranghal sigan (TV seriál)
Hwansangeui keopeul (TV seriál)
Jumong (TV seriál)
Seumail eogein (TV seriál)
Youngaesomun (TV seriál)
2005 Hwang geum sagwa (TV seriál)
Je5 konghwakuk (TV seriál)
Nae ireumeun Kim Sam-sun (TV seriál)
2004 Aejeongui jokeon (TV seriál)
Toji (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
Noran sonsugeon (TV seriál)
Sooleh nara (TV seriál)
2002 Insaenghwabo (TV seriál)
Yainsidae (TV seriál)
2001 Sangdo (TV seriál)
1998 Soonpoong sanbooingwa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace