foto

Loyda Ramos

  • nar. 5.11.1958 (62 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Blink of an Eye
1997 Looking for Lola
1996 Zločin z vášně
1994 Bez řečí
Galaxy Beat (TV film)
Nebezpečná rychlost
1992 Kouzelná bublina
1991 Absolutní cizinci (TV film)
Backfield in Motion (TV film)
Naši synové (TV film)
Perspektiva požitků
1989 After Midnight
Večeře o osmé (TV film)
1988 Salsa
1987 Alamo: Třináct dní ke slávě (TV film)
Bestseller
1986 Hollywood Vice Squad
Něco společného (TV film)
Tři amigos
1985 Hell Hole
1983 Transakce století

TV seriály

2012 Franklin a Bash (TV seriál)
Voir Dire (S02E06)
2001 Policie New York (TV seriál)
Rodinná péče (S09E04)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 Zbraň (TV seriál)
1995 Melrose Place (TV seriál)
Framing of the Shrews (S03E29)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Pilot (E01)
Life Goes On (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Magic Bus (S01E05)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky