Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá žena má amnézii po útoku najatého vraha. Přijali ji do blázince, který vede nemilosrdný doktor, který experimentuje na pacientech se smrtící drogou a její útočník se tam právě nechal zaměstnat. (JasonCZ)

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele

Námet dobrý, zaujímavé blázinecké zasadenie, atmosféra väčšinou fajn a na takýto typ (akčný triler) až nebývale veľa nahoty. Hlavne jedna sprchovacia scéna v ženskom blázinci je luxusná. S postavami je to už slabšie, nezaujmú ani tie kladné, a príliš nie ani tie záporné, možno s výnimkou neprihliadnuteľného Roberta Z'Dara s jeho uberbradou. ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Dyanne Thorne se mihne v malé roličce bipolárně narušené pacientky, jinak premiéra policajta Roberta Z´Dara známého nejvíce z hororové série Maniac Cop. Jde o solidní bé thrill, swingující na atmosféře, kde o nahotu není nouze, kémo. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Susan je svědkem vraždy své matky a následně, když ji pronásleduje vrah, se zřítí z budovy. Důsledkem je ztráta paměti a Susan skončí v nemocnici. Jenže ten, co si najal vraha, chtěl po její matce kompromitující listiny. A protože se nenašly, doufá, že si Susan vzpomene, kde jsou ukryty. Proto je mladá žena odvezena do soukromého sanatoria, no, je to blázinec, doktorky Fletcherové. Ta zde společně s kolegou provádí ďábelské pokusy na pacientkách v místě zvaném "Pekelná jáma." Zastání najde Susan v ošetřovateli Silkovi, jenž tu tajně pátrá po důkazech proti Fletcherové. Do smrtelného nebezpečí se tak dostávají oba. Vcelku napínavý snímek z blázince, kde se pod Freddyho kotelnou ukrývá peklo. Nahoty je zde tolik (sprchy, nahý souboj, bahenní lázeň, lesbické dovádění...), až to chvílemi vypadá jako softporno. Susan sice ví, že do blázince nepatří, ale chová se jako blbka - hlavně když se někde tajně plíží, nezapomene pak ječet na celé kolo. Objeví se známí doboví herci. Woronová tu ovšem vypadá jako namaskovaný chlap, čímž mi připomněla Rocky Horror Picture Show - T. Currymu jakoby z oka vypadla. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Roli Dr. Fletcherové měla původně hrát Britt Ekland, ale nakonec připadla Mary Woronov. (Karlos80)

Reklama

Reklama