foto

Reinhold Tischler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Zu Eng!
2005 FM4 TV (TV film)
2004 Místo činu: Strážce pramene (TV film)
1987 Tatort - Der letzte Mord (TV film)
1984 Tatort - Der Mann mit den Rosen (TV film)
Weltuntergang (TV film)
1976 Tatort - Annoncenmord (TV film)
1974 Unterm Röckchen stößt das Böckchen
1972 Weh dem, der lügt (TV film)
1968 Reiterattacke (TV film)

TV seriály

2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1983 Der gute Engel (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ein General gegen Hitler - Wilhelm Zehner (TV film)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Divadelní záznam

1977 Der teure Johann (divadelní záznam)
1974 Die Liab am Almsee (divadelní záznam)
1971 Ubu (divadelní záznam)
1970 Messerköpfe (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky