foto

Günter Naumann

  • nar. 17.11.1925
    Saská Kamenice, Německá říše
  • zem. 6.11.2009 (83 let)
    Köpenick, Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Meer is nich
2001 Polizeiruf 110 - Kurschatten (TV film)
1999 Das Schloß meines Vaters (TV film)
Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV film)
1998 Spiel des Tages
Straßen von Berlin - Blutwurst und Weißwein, Die (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Der Tausch (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Bruder Lustig (TV film)
Polizeiruf 110 - Schwelbrand (TV film)
1993 Polizeiruf 110 - ... und tot bist du (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod im Kraftwerk (TV film)
1991 Polizeiruf 110 - Das Treibhaus (TV film)
Polizeiruf 110 - Mit dem Anruf kommt der Tod (TV film)
1990 Die Taube auf dem Dach
Polizeiruf 110 - Das Duell (TV film)
Polizeiruf 110 - Falscher Jasmin (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Der Wahrheit verpflichtet (TV film)
1988 Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
1987 Der Staatsanwalt hat das Wort - Teuer bezahlt (TV film)
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort - Mühlbach & Sohn (TV film)
1984 Die Witwe Capet (TV film)
Těžká léta 1/2 (TV film)
Těžká léta 2/2 (TV film)
1983 Polizeiruf 110 - Die Spur des 13. Apostels (TV film)
Polizeiruf 110 - Es ist nicht immer Sonnenschein (TV film)
1982 Der Teufelskreis (TV film)
1981 Berühmte Ärzte der Charité: Krisis (TV film)
Kolonie
Polizeiruf 110 - Harmloser Anfang (TV film)
1980 Die Spur des Vermißten (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Einzelgänger (TV film)
Polizeiruf 110 - Zeuge gesucht (TV film)
Spreelore oder Das heiße Blut
Temné slunce
Zrcadlo velkého mága
1979 Husopaska u studny (TV film)
Schatzsucher
1978 Das Leben des Galileo Galilei (divadelní záznam)
Ein Mädchen aus Schnee
Malíř Jörg Ratgeb
1977 Der Staatsanwalt hat das Wort - Eine Drachme aus Syrakus (TV film)
Die Geheimakte (TV film)
Polizeiruf 110 - Vermißt wird Peter Schnok (TV film)
1976 Auf der Suche nach Gatt (TV film)
Jenny Treiblová (TV film)
Max Dortu oder Nur die Toten kehren nicht zurück (TV film)
Ostrov stříbrných volavek
1975 Einige Tage ohne Krieg (TV film)
Osvobození Prahy
1974 Der Sommer der 17. Puppe (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Schwester Martina (TV film)
Unser blaues Dach (TV film)
1973 Polizeiruf 110 - Der Ring mit dem blauen Saphir (TV film)
1972 Der Staatsanwalt hat das Wort - Der illegale Projektant (TV film)
Prof. Dr. med. Maria Fabian (TV film)
1971 Die Unbequemen (TV film)
Jagd in Kaupitz (TV film)
Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
1970 Ein Strauß roter Rosen (TV film)
1968 Die entführte Braut (TV film)
1966 Der arme Konrad (TV film)
Kein Platz für Gereke (TV film)
1963 Das Stacheltier - Klapper macht Karriere
Der Regenwettermann (TV film)
Drei Kriege - 1. Teil: Tauroggen (TV film)
Rauhreif (TV film)
Sváteční řidiči
1962 Das Stacheltier - Die Wand der Vergeltung
Die Nacht auf der Autobahn (TV film)
Die Weber (TV film)
Frau Flinz (divadelní záznam)
1961 Das Stacheltier - Aus dem Leben gegriffen
Gastspiel im Dschungel (TV film)
Kater Lampe (TV film)
1958 Fernsehpitaval - Das Loch in der Mauer (TV film)

TV seriály

2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mordsache Jugendklub (S08E23)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Liebe und Tod in Moskau (2) (S05E16)
Liebe und Tod in Moskau (1) (S05E15)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Sankt Urban (TV seriál)
1959 Die Vormanns und ihre Freunde (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace