foto

Minami Cuda

  • nar. 8.6.1989 (30 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Girls and Panzer: Saišúšó - Dai ni wa
2017 Girls und Panzer: Saišúšó
JuJušiki: Komarasetari, komarasaretari
Road to You: Kimi e to cuzuku miči
2016 Planetarian: Hoši no hito
2015 Aoki hagane no Arpeggio: Ars Nova DC
Fucú no džošikósei ga "Locodol" jattemita.
Gekidžóban Aoki hagane no arpeggio: Ars Nova – Cadenza
2014 Gekidžóban Pretty Rhythm All Star Selection: Prism Show Best Ten
2012 Gekidžóban Pocket Monsters: Best Wishes! – Kyurem vs Seikenši Keldeo
Meloetta no kirakira Recital
2011 Pikachu no Summer Bridge Story
2010 Knihomolka

TV seriály

2018 3D kanodžo: Real Girl (TV seriál)
Citrus (TV seriál)
Comic Girls (TV seriál)
Idolmaster Cinderella Girls gekidžó (TV seriál)
Senran kagura: Shinovi Master – Tokio jóma hen (TV seriál)
Symfonie z jiného světa (TV seriál)
Tačibana-kan to Lie Angle (TV seriál)
2017 Black Clover (TV seriál)
ID-0 (TV seriál)
Idolmaster Cinderella Girls gekidžó (TV seriál)
Kuzu no honkai (TV seriál)
Wake Up, Girls! Šin šó (TV seriál)
Zvířecí kamarádky (TV seriál)
2016 Aikacu Stars! (TV seriál)
Gecujóbi no Tawawa (TV seriál)
Nidži'iro Days (TV seriál)
Okusama ga seitokaičó! +! (TV seriál)
2015 Classroom Crisis (TV seriál)
Juru juri san hai! (TV seriál)
Juru juri: Načujačumi!+ (TV seriál)
Okusama ga seitokaičó! (TV seriál)
Robot Girls Z Plus (TV seriál)
The Idolm@ster: Cinderella Girls (TV seriál)
The Idolm@ster: Cinderella Girls Second Series (TV seriál)
Triage X (TV seriál)
2014 Amagi Brilliant Park (TV seriál)
Denkigai no honja-san (TV seriál)
Fucú no džošikósei ga "Locodol" jattemita. (TV seriál)
Girlfriend (Kari) (TV seriál)
Himegoto (TV seriál)
M3: Sono kuroki hagane (TV seriál)
Momo kjun Sword (TV seriál)
PriPara (TV seriál)
Robot Girls Z (TV seriál)
Wake Up, Girls! (TV seriál)
2013 Aoki hagane no Arpeggio: Ars Nova (TV seriál)
Fantasista Doll (TV seriál)
Jujušiki (TV seriál)
Kotoura-san (TV seriál)
Ró kjú bu! SS (TV seriál)
Strike the Blood (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun S (TV seriál)
2012 Accel World (TV seriál)
Eureka Seven Ao (TV seriál)
High School DxD (TV seriál)
Inu x Boku SS (TV seriál)
Juru juri♪♪ (TV seriál)
Pretty Rhythm: Dear My Future (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Saki: Ačigahen – Episode of Side-A (TV seriál)
Smile Precure! (TV seriál)
Suki tte iina jo. (TV seriál)
2011 A Channel: The Animation (TV seriál)
Fractale (TV seriál)
Guilty Crown (TV seriál)
Hana-saku iroha (TV seriál)
Juru juri (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
2010 Pokémon: Black and White (TV seriál)
Sedm zlotřilců z cely 206 (TV seriál)
2009 Kaidan Restaurant (TV seriál)
2008 Toradora! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace