foto

Yvonne Delarosa

  • nar. 18.11.1978 (39 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Lears
2015 The Boatman
2013 Sorrow, The
2009 Benny Bliss and the Disciples of Greatness
2008 Circulation
2006 Opuštěný kaňon (TV film)
2005 Blue Sombrero
Junior Pilot
Záhadná žena: Fotografie (TV film)
2004 Hlava nehlava (TV film)
2003 Senor White (TV film)

TV seriály

2012 Longmire (TV seriál)
Dogs, Horses and Indians (S01E09)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Pavouk (S03E14)
2007 Family of the Year (TV seriál)
2006 Žralok (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Prokletá rakev (S05E06)
2005 Closer (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Mrtvá zóna (S01E06)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nesmrtelní (S01E04)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Fighting Fitzgeralds, The (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace