foto

Matthias Brüggenolte

  • nar. 1979
    Lippstadt, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Inga Lindström: Láska nebeská (TV film)
2017 Wilsberg – Die fünfte Gewalt (TV film)
2016 Bez varování
2015 Begierde - Mord im Zeichen des Zen (TV film)
Shutter
2011 All des Königs Pferde
Implosion
2009 Wilsberg - Doktorspiele (TV film)
2008 Nepatrné lži (TV film)

TV seriály

2018 Lifelines (TV seriál)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Vesmír (S20E06)
2013 Heldt (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Die Bergretter (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky