foto

James Wilcox

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Child Eater
Krev šampiona
2015 For Justice (TV film)
2014 Equalizer
Sex Tape
2013 Frank the Bastard
2012 Až vyjde měsíc

TV seriály

2019 Nosferatu (TV seriál)
The House of Sleep (S01E04)
The Village (TV seriál)
Pilot (E01)
Castle Rock (TV seriál)
Ať řeka teče dál (S02E01)
Bull (TV seriál)
Forfeiture (S03E16)

Host

TV pořady

2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky