foto

Karl Heinz Maslo

  • nar. 18.8.1951 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Sofia
1996 Sperling und das Loch in der Wand (TV film)
1992 Demokrati a teroristé
1990 Docteur M.
1987 Schloß & Siegel
1985 Mein lieber Schatz
Zwischen den Zeiten (TV film)
1984 Drei reizende Schwestern: Ein Mann fürs Leben (TV film)
1980 Die schönen Wilden von Ibiza
1978 Popkorn a jahodová zmrzlina
1977 Johnny West
1976 Řecké fíky

TV seriály

2008 Unschuldig (TV seriál)
1997 Wilde Zeiten (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Chladnokrevně (S02E03)
1996 Sperling (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Tante Tilly (TV seriál)
1985 Ein Fall für TKKG (TV seriál)
1983 Uta (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace