foto

Victoria Vetri

  • nar. 26.9.1944 (72 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Útok včelích panenek
1971 Incident in San Francisco (TV film)
1970 Když dinosauři vládli světu
Night Chase (TV film)
1969 Pigeon, The (TV film)
1968 Rosemary má děťátko
1967 Chuka
1963 Králové slunce
1962 Pigeon That Took Rome, The

TV seriály

1974 Lucas Tanner (TV seriál)
1969 The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Místo přidělení: Země (S02E26)
1966 Batman (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Bill Dana Show (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace