foto

Allison McKay

  • nar. 27.4.1936 (82 let)
    Walla Walla, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Zabijáci osamělých srdcí
2000 Adrenalin (TV film)
1999 Až najdu domov
1996 Náš syn, naše pouto (TV film)
1995 Blesk (TV film)
1993 Matiné
1974 Twice in a Lifetime (TV film)
1973 Frasier, the Sensuous Lion
Super táta
1971 Tattered Web, A (TV film)
1970 Letiště
Pufnstuf
1967 Doctor, You've Got to Be Kidding!

TV seriály

1999 Safe Harbor (TV seriál)
1996 Mystery Files of Shelby Woo, The (TV seriál)
1995 Pointman (TV seriál)
1991 Swamp Thing (TV seriál)
1988 Superboy (TV seriál)
1976 What's Happening!! (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
1973 Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Here We Go Again (TV seriál)
1972 The Brian Keith Show (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Sarge (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
Julia (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.

TV pořady

1968 Dean Martin Presents the Golddiggers (TV pořad)
1967 Jerry Lewis Show, The (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace