foto

Mai Tódó

  • nar. Fukushima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Next A-Class
2011 Dopis pro Momo
2010 Bungaku shōjo: Memoire

TV seriály

2017 Future Card Buddyfight Batzz (TV seriál)
2015 Future Card Buddyfight 100 (TV seriál)
2014 Saki: Zenkoku hen (TV seriál)
2013 Ginga kikótai Majestic Prince (TV seriál)
PAC-MAN a strašidelná dobrodružství (TV seriál)
2012 Amagami SS+ (TV seriál)
Arcana Famiglia: La Storia della Arcana Famiglia (TV seriál)
Brave 10 (TV seriál)
Btooom! (TV seriál)
Šinsekai jori (TV seriál)
2011 Juru juri (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
2010 Asobi ni iku jo! (TV seriál)
2009 Jumeiro Patissiere (TV seriál)
Saki (TV seriál)
Zoku Nacume júdžinčó (TV seriál)
2008 Nodame cantabile: Paris-hen (TV seriál)
2007 Naruto: Šippúden (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace