foto

Mariko Kóda

  • nar. 5.9.1969 (49 let)
    Saitama, Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 A.Li.Ce
1998 Seišódžo kantai Virgin Fleet
Twinbee Paradise
1997 Chōjū densetsu Gestalt
Rjúki denšó
1996 Ihatov gensó: Kendži no haru (TV film)
Tattoon Master
1995 Fušigi no kuni no Mijuki-čan
Ginga odžó-sama densecu Juna: Kanašimi no Siren
Idol Project
Marmalade Boy
1994 Dirty Pair Flash
Ghost Sweeper Mikami: Gokuraku daisakusen!!
Maps
Uchū no kishi Tekkaman Blade II
1993 Dragon Half
1992 Čódžikú jósai Macross II: Lovers Again
1991 3x3 Eyes

TV seriály

2017 Imóto sae ireba ii. (TV seriál)
Masamune-kun no Revenge (TV seriál)
Zvířecí kamarádky (TV seriál)
2015 Dragon Ball Super (TV seriál)
Robot Girls Z Plus (TV seriál)
2014 Happiness Charge Precure! (TV seriál)
2013 Haijore! Njaruko-san W (TV seriál)
2012 Haijore! Njaruko-san (TV seriál)
Kore wa Zombie desu ka? Of the Dead (TV seriál)
Smile Precure! (TV seriál)
2011 Un-Go (TV seriál)
2008 Porphy no nagai tabi (TV seriál)
Rosario to Vampire Capu2 (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Šion no ó (TV seriál)
2006 Binbó šimai monogatari (TV seriál)
Digimon Savers (TV seriál)
Kami-sama kazoku (TV seriál)
Kanon (TV seriál)
2005 Air (TV seriál)
Xenosaga The Animation (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
2002 Kanon (TV seriál)
2001 Chance Triangle Session (TV seriál)
2000 Denšin mamotte šugogetten! (TV seriál)
Monster Farm: Legend e no miči (TV seriál)
1999 Monster Farm: Enbanseki no himicu (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Mamotte shugogetten! (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Meiken Lassie (TV seriál)
1995 Kjórjú bókenki džura Tripper (TV seriál)
1994 Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
1993 Ghost Sweeper Mikami (TV seriál)
Nintama Rantaró (TV seriál)
Tanošii Willow Town (TV seriál)
1992 Space Oz no bóken (TV seriál)
1991 Kingjo čúihó! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace